Ακίνητα

Πωλήσεις ακινήτων ΕλλάδαΗ PRIME ESTATE αναλαμβάνει την προώθηση του προς πώληση ή ενοικίαση ακινήτου σας και της επιχείρησης σας. Χρησιμοποιούμε τις πιο αποδοτικές μεθόδους προβολής. Από τις πιο συμβατικές όπως η τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων ή η ανάρτηση αγγελιών έως τις πιο σύγχρονες όπως η διαδικτυακή διασπορά. (ιστότοποι, κοινωνικά δίκτυα κλπ.). Αξιοποιούμε το εγχώριο και διεθνές δίκτυο συνεργατών. Παρουσιάζουμε το ακίνητο σας σε επιλεγμένους επενδυτές. Έτσι η περιουσία σας αποκτά τη μέγιστη δυνατή αναγνωρισιμότητα στην αγορά. Εξειδικευόμαστε στις πωλήσεις ακινήτων στην Ελλάδα αλλά διαθέτουμε και επιλεγμένα ακίνητα σε άλλες χώρες των Βαλκανίων και όχι μόνο. Στον ιστότοπο μας θα βρείτε προτάσεις για ακίνητα στην Κύπρο, την Βουλγαρία, την Ρουμανία, την Τουρκία ακόμα και στο Ντουμπάι και την Ουκρανία.

Πωλήσεις ακινήτων στην Ελλάδα – Ενοικιάσεις

Περιηγηθείτε στις καταχωρήσεις που περιλαμβάνουν οι ιστοσελίδες μας με κάθε είδους ακινήτου. Οικιστικές επιλογές (παλαιά και νεόκτιστα διαμερίσματα, μονοκατοικίες, μεζονέτες). Επαγγελματικές προτάσεις (ξενοδοχεία, καταστήματα, γραφεία). Εκτάσεις και οικόπεδα κάθε μεγέθους και για κάθε χρήση. Ενοικιάσεις κάθε μορφής ακινήτου. Αναζητείστε το κατάλληλο ακίνητο για εσάς, στην περιοχή που που σας αφορά κλικάροντας στην αντίστοιχη σελίδα. Αθήνα – Αττική, Νησιά Αιγαίου, Νησιά Ιονίου, Κρήτη, Πελοπόννησος, Κεντρική Ελλάδα (Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Ήπειρος) και Βόρεια Ελλάδα (Μακεδονία, Θράκη).

Διαχείριση Ακινήτων

Στην PRIME ESTATE διαθέτουμε την εξειδικευμένη γνώση και την εμπειρία για να διαχειριστούμε το ακίνητο σας με το σεβασμό και την αποδοτικότητα που αρμόζουν στις δικές σας προδιαγραφές. Από την τεχνική συντήρηση και την πληρωμή των λογαριασμών έως τον καθαρισμό του χώρου, την σύνταξη του συμφωνητικού ενοικίασης και την διασφάλιση της απρόσκοπτης πληρωμής του μισθώματος. Με μικρό κόστος αποκτάται σιγουριά και ασφάλεια για την κατάσταση και την αποτελεσματική διαχείριση της περιουσίας σας. Μια απαραίτητη υπηρεσία ειδικά στις περιπτώσεις που λόγω απόστασης από την Αθήνα δεν μπορείτε να επιληφθείτε μόνοι σας όλων αυτών των υποχρεώσεων.

Έρευνα Αγοράς – Επενδυτικές συμβουλές

Αναλαμβάνουμε κατόπιν εντολής σας, και με εξαιρετικά χαμηλό κόστος, την έρευνα αγοράς ώστε να καταρτίσουμε έναν ολοκληρωμένο φάκελο. Έτσι σας δίνουμε την πλήρη εικόνα των εναλλακτικών επιλογών σας από τις διαθέσιμες πωλήσεις ακινήτων στην Ελλάδα. Σας ενημερώνουμε για τις τάσεις της συγκεκριμένης αγοράς που σας αφορά, τις δυνατότητες αποδόσεων, τις προοπτικές και σας συμβουλεύουμε για την βέλτιστο δυνατό επενδυτικό πλάνο. Παραμένουμε αρωγοί και διαρκείς υποστηρικτές της προσπάθειας σας να επιτύχετε το μέγιστο αποτέλεσμα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας