Οικονομικά

χρηματοοικονομικάΗ PRIME ESTATE καταλαβαίνει πόσο πολύτιμο είναι το κεφάλαιο για την προσωπική σας ευημερία και την ανάπτυξη της οικονομίας. Θα σας βοηθήσει να μην χαθείτε στα χρηματοοικονομικά μονοπάτια και πάρετε τη σωστή απόφαση σχετικά με τη χρήση των ιδίων κεφαλαίων σας. Αναλύουμε και σας προτείνουμε την πλέον κατάλληλη μέθοδο χρηματοδότησης. Σας συμβουλεύουμε καθ ‘όλη τη διαδικασία της διαδικασίας μετατροπής ενός επιχειρηματικού σχεδίου στη δημιουργία μιας παραγωγικής επιχείρησης. Ιδίως εκείνων που αφορούν σχέδια ανέγερσης ή αξιοποίησης ακινήτων, νέα ξενοδοχεία ή την εκ νέου επιχειρηματική τοποθέτηση ενός ξενοδοχείου.

Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες

Η επιλογή μιας υποθήκης μπορεί να αποδειχθεί μια δύσκολη διαδικασία. Εμείς σας εξηγούμε όλα τα απαραίτητα βήματα και τα έγγραφα που απαιτούνται για να πάρετε στεγαστικό δάνειο. Σας βοηθάμε στο να κάνετε τη σωστή επιλογή με την παρουσίαση των εναλλακτικών λύσεων και τη συζήτηση των συνολικών οικονομικών προτεραιοτήτων σας. Μπορούμε επίσης να σας συμβουλεύσουμε σχετικά με την επένδυση του κεφαλαίου σας με τον ελάχιστο δυνατό κίνδυνο σε εξαιρετικά αναγνωρισμένα αμοιβαία κεφάλαια που είναι προσαρμοσμένα στις προσωπικές και οικογενειακές σας ανάγκες και βρίσκονται σε συμφωνία με το επενδυτικό προφίλ σας. Είτε χαμηλού, μεσαίου ή υψηλού – ρίσκου.

Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Συμβουλεύουμε επίδοξους ή υφιστάμενους επιχειρηματίες σχετικά με το πώς να χρηματοδοτήσουν τα σχέδιά τους από Ελληνικά ή διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα με πολύ χαμηλό κόστος (ακόμη και κάτω του 3%). Προετοιμάζουμε το επιχειρηματικό σχέδιο με συνεχή συνεργασία, έτσι ώστε να αντιπροσωπεύει την ουσία του μακροπρόθεσμου οράματος σας. Σας συμβουλεύουμε σχετικά με τη χρήση των ελληνικών και των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων από τις οποίες θα μπορούσατε να επωφεληθείτε (όπως τον αναπτυξιακό νόμο).

Ειδικά αν το πεδίο της επιχείρησής σας είναι στην ανάπτυξη ακινήτων ή τη διαχείριση ενός ξενοδοχείου, ή αν πρόθεσή σας είναι να εμπλακείτε σε αυτά τα αντικείμενα, μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σας όχι μόνο την φάση της εγκατάστασης. Σας προτείνουμε επίσης και την κατάλληλη ανακαίνιση που θα βελτιώσει την ποιότητα της και / ή τις υπηρεσίες που προσφέρονται. Σας ακολουθούμε μέχρι την ολοκλήρωση του ανασχεδιασμού της επιχείρησής σας που θα την τοποθετήσει τελικά και πάλι στην κορυφή του υφιστάμενου ανταγωνισμού.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας