ΔΩΡΕΑΝ Εκτίμηση

ΔΩΡΕΑΝ Εκτίμηση ΑκινήτουΗ PRIME ESTATE σας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ Εκτίμηση Ακινήτου. Συμπληρώστε την ειδική φόρμα παρακάτω. Αυτή η αναφορά θα σας δώσει μια πρώτη προσέγγιση με την εμπορική αξία του ακινήτου. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ζητήσετε μια εκτίμηση. Ο πιο σημαντικός  είναι να την χρησιμοποιήσετε για να καθορίσετε μια λογική τιμή όταν πωλείται ένα ακίνητο ή για να σας προσφέρει ένα διαπραγματευτικό εργαλείο όταν αγοράζετε ένα ακίνητο. Η ΔΩΡΕΑΝ Εκτίμηση Ακινήτου είναι ένα εργαλείο διαθέσιμο σε οποιοδήποτε ιδιοκτήτη επιθυμεί να έχει μια αξιόπιστη αρχική επαφή στην αξία της περιουσίας του χωρίς κόστος.

Οι Κανόνες Της Εκτίμησης

 • Την εκτίμηση ενός ακινήτου δεν πρέπει να την εμπιστευτείτε σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες που είναι πάντα πρόθυμοι να ανεβάσουν την τιμή πώλησης για να πάρουν μεγαλύτερη προμήθεια.
 • Επιλέξτε έναν εκπαιδευμένο, έμπειρο εκτιμητή, όπως αυτός που σας προσφέρουμε, που αξιοποιεί όλες τις υπάρχουσες μεθόδους και τις διεθνείς φόρμες, για αυξημένη αξιοπιστία και εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Ακόμα και μια ΔΩΡΕΑΝ Εκτίμηση Ακινήτου απαιτεί γνώσεις και ικανότητα διαχείρισης των στοιχείων που θα ζητηθούν από τον ιδιοκτήτη.
 • Η αγορά και οι νόμοι της προσφοράς και ζήτησης δεν μπορούν να επηρεαστούν από τον μεσίτη, μπορεί όμως να τους αναγνωρίσει και να προσπαθήσει να ενεργήσει σε αντιστοιχία με αυτούς, ώστε να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα για σας.
 • Καθορίστε τον ακριβή σκοπό της εκτίμησης και τον επιθυμητό χρόνο ολοκλήρωσης. Η πραγματική αγοραστική τιμή, μπορεί να είναι περίπου 10% πάνω από την εκτιμώμενη αξία, λόγω ειδικών χαρακτηριστικών της περιουσίας σας, όπως αναμενόμενους οικονομικούς, λόγους διαμονής ή άλλους παράγοντες.

Τα Οφέλη Της Σωστής Τιμολόγησης

 • Γρηγορότερη πώληση. Όσο η αγορά αντιλαμβάνεται την τιμή ως λογική, οι πιθανότητες να πωληθεί το ακίνητο στην “πιο ζεστή” περίοδο του στην αγορά, στην αρχή της καταχώρησης του, είναι υψηλές.
 • Περισσότερο εισόδημα, λιγότερο κόστος. Οι εν δυνάμει αγοραστές είναι λιγότερο πρόθυμοι να προσφέρουν λίγα από φόβο μην χάσουν ένα καλό ακίνητο. Επιπλέον το συνολικό κόστος διεκπεραίωσης, όπως κόστος μεταφοράς, δόση υποθήκης κτλ. μειώνεται.
 • Έκθεση σε περισσότερους αγοραστές. Περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να προσφέρουν μια λογική τιμή, περισσότερες απαντήσεις μπορεί να δημιουργηθούν από την διαφήμιση και τις επιγραφές, ώστε οι πιθανότητες να βρείτε τον ιδανικό αγοραστή να αυξάνονται.   
 • Αυξημένη μεσιτική αντίδραση. Η υπερδιέγερση και η εμπιστοσύνη, στην επερχόμενη επιτυχία των προσπαθειών μας, μας κάνουν να εργασθούμε σκληρότερα.

Το αποτέλεσμα του τεχνικού ελέγχου, που θα μπορούσε να συνοδεύει την ΔΩΡΕΑΝ Εκτίμηση Ακινήτου, πρέπει να λειτουργήσει ως οδηγός για την βελτίωση της περιουσίας σας που πρόκειται να πωληθεί. Η επιτυχία ενός πλάνου προώθησης δεν εξαρτάται μόνο από την επιλογή της κατάλληλης στρατηγικής και τακτικών, αλλά επίσης από την τακτοποίηση και την ανακαίνιση με τέτοιο τρόπο ώστε να κυριεύει την προσοχή του εν δυνάμει αγοραστή από την πρώτη ματιά.

Οδηγός Ανακαίνισης

 • Κρατήστε το εξωτερικό του κτιρίου (πόρτα, παράθυρα, νούμερο, γκαράζ) σε καλή κατάσταση, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε εξοχικές κατοικίες.
 • Αντικαταστήστε όλα τα ραγισμένα και σπασμένα παράθυρα και ρυθμίστε όλες τις πόρτες, περιλαμβανομένων των ντουλαπών, ώστε να ανοίγουν και να κλείνουν.
 • Ξεσκονίστε, καθαρίστε και βουρτσίστε τα πάντα, αφαιρέστε πόστερ και αυτοκόλλητα και βάψτε τους τοίχους και το υπόγειο ή το πατάρι εάν υπάρχουν. 
 • Διορθώστε τις ζημιές στο μπάνιο, όπως βρύσες και τουαλέτες που στάζουν, ραγισμένους ή σπασμένους καθρέφτες, βρύσες και μπανιέρες και καθαρίστε τον χώρο πολύ καλά. Το ίδιο ισχύει και για τον νιπτήρα, τις βρύσες, τον φούρνο και τις άλλες συσκευές τηςκουζίνας.
 • Ανακαλύψτε και καταγράψτε την συνολική κατάσταση των ηλεκτρικών και υδραυλικών παροχών της περιουσίας σας και δημιουργήστε ένα σχέδιο που ιεραρχεί την σοβαρότητα κάθε προβλήματος και το επείγον της κατάστασης για άμεση επιδιόρθωση.

10 Κανόνες Για Επιτυχή Επίδειξη

 • Αφήστε τον χώρο κατά την διάρκεια της επίδειξης!Με αυτό τον τρόπο ο μεσίτης θα έχει την δυνατότητα να χειριστεί τις αντιρρήσεις που μπορεί να μην προέκυπταν αν ήσασταν εκεί.
 • Ανάψτε κάθε φως στον χώρο! Αυτό περιλαμβάνει ντουλάπες και μπάνια και κάνει τον χώρο να μοιάζει πιο φωτεινός και πιο χαρούμενος δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.  
 • Ανοίξτε όλες τις κουρτίνες και τα στόρια! Αφήστε όλο το φως που μπορείτε να μπει μέσα. Μην χαραμίσετε την ίσως μοναδική σας ευκαιρία να δώσετε την εντύπωση ενός ζεστού και πλήρως “φωτισμένου” χώρου.
 • Κλείστε την τηλεόραση! Ο θόρυβος και οι εικόνες από μια τηλεοπτική συσκευή μπορεί να γίνει ο χειρότερος τρόπος για να αποσπάσετε την προσοχή ενός ατόμου.
 • Ανοίξτε το στερεοφωνικό! Λίγη ήρεμη “χαμηλού ακούσματος” μουσική μπορεί να βελτιώσει την εντύπωση μιας ειρηνικής και γαλήνιας ατμόσφαιρας.
 • Ανοίξτε όλες τις πόρτες των ντουλαπών! Τα δωμάτια θα δείχνουν πιο μεγάλα και η όμορφα τακτοποιημένη χωρητικότητα της περιουσίας σας θα τονισθεί.
 • Κρατήστε όλα τα κατοικίδια έξω! Ειδικά στους εξοχικούς χώρους, μερικές φορές, υπάρχουν άτομα που θα ενοχληθούν από την αναταραχή και την άβολη κατάσταση που μπορεί να δημιουργήσει ένα κατοικίδιο (π.χ. πιθανότητα αλλεργίας) όταν βρίσκεται μέσα.
 • Ανεβάστε ή χαμηλώστε τον θερμοστάτη! Κατά το καλοκαίρι επιτρέψτε στους ανθρώπους να προσέξουν την ικανότητα του κλιματιστικού σας συστήματος και στους χειμερινούς καιρούς κάντε το μέρος να μοιάζει ότι προσκαλεί σε κάτι ζεστό.
 • Δημιουργήστε μια ζωηρή φωτιά! Όταν υπάρχει μία, μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε ένα αίσθημα ευχάριστου, χαλαρού χώρου στον οποίο καθένας θα ήθελε να ξεκουραστεί.
 • Ψήστε ψωμί! Το άρωμα των παραδοσιακών ημερών και συνηθειών ενδυναμώνει το οικογενειακό πνεύμα του χώρου σας. Ένα φρέσκο φλιτζάνι καφέ ή ζεστά κουλουράκια μπορούν επίσης να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.

ΔΩΡΕΑΝ Εκτίμηση Ακινήτου

Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα μέρη της φόρμας για ΔΩΡΕΑΝ Εκτίμηση Ακινήτου. Περιγράψτε πιθανές ανακαινίσεις ή επιπρόσθετα χαρακτηριστικά ώστε να μας βοηθήσετε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ακριβείς στους υπολογισμούς μας.

Τύπος Ακινήτου - Διαμέρισμα Μονοκατοικία Γη Κατάστημα Γραφείο Ξενοδοχείο
Συνολική Επιφάνεια
Αριθμός Ορόφων
Αριθμός Υπνοδωματίων
Αριθμός Μπάνιων
Ηλικία Ακινήτου
Συντελεστή Δόμησης (για οικόπεδα)
Διεύθυνση Ακινήτου
Χαρακτηριστικά - Αυτόνομη θέρμανση Φυσικό αέριο Υπόγειο Πάρκινγκ Πισίνα Ηλιακός Σύστημα ασφαλείας Κήπος
Ανακαινίσεις - Άλλα χαρακτηριστικά
ΔΩΡΕΑΝ καταχώρηση

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνο σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας