Υπηρεσίες

Τεχνικές υπηρεσίεςΗ PRIME ESTATE σας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλα τα συμπληρωματικά μέρη μιας επένδυσης σε ακίνητα ή της δημιουργίας μιας επιχείρησης. Εκτός από την διαπραγματευτική παρέμβαση μας ή τον ρόλο του οικονομικού και επιχειρηματικού συμβούλου, έχουμε στη διάθεση σας τις βέλτιστες τεχνικές υπηρεσίες, νομική και φορολογική βοήθεια και σχέδια ασφαλιστικής κάλυψης. Απαραίτητες υπηρεσίες που ολοκληρώνουν απρόσκοπτα την διαδικασία οποιασδήποτε επένδυσης και παρέχουν σε κάθε ιδιοκτήτης την ευκαιρία να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα κατά την ίδια στιγμή που αποκτούν πρόσθετα οφέλη.

Τεχνικές Υπηρεσίες

Ένα ακίνητο, είτε για κατοικία ή επιχείρηση χρήση, πρέπει να εκπληρωθούν ορισμένες κατασκευαστικές προδιαγραφές, προκειμένου να εκπληρώσει τον σκοπό του. Η ανακαίνιση είναι ένα ουσιαστικό πρώτο βήμα για να επιτύχει το στόχο σας για ένα χώρο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Σας παρέχουμε με την εκτενή εμπειρία και την τεχνογνωσία μιας κατασκευαστικής εταιρείας με καταγεγραμμένες επιτυχίες, τεχνικές υπηρεσίες που βελτιώνουν την κατάσταση κατοικιών, καταστημάτων, ακόμη και ξενοδοχείων. Από τις μικρότερες τροποποιήσεις έως τη συνολική αναδόμηση κάνει μεγάλων έργων το ειδικό προσωπικό σας προσφέρει τεχνικές υπηρεσίες που θα σας προτείνουν ένα σχέδιο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας και το οικονομικό σας όριο. Επίσης σας παρέχουμε όλα τα υποχρεωτικά τεχνικά έγγραφα, όπως το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης.

Νομική – Φοροτεχνική βοήθεια

Εκτός από τις τεχνικές υπηρεσίες μια συναλλαγή επί ακινήτων αποτελείται από νομικές διαδικασίες που χρειάζονται λεπτό και ακριβή χειρισμό, έτσι ώστε και τα δύο μέρη να καταλήξουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς ανούσιες διαφωνίες και αντιθέσεις, αλλά με αμοιβαία κατανόηση και τη συνεργασία. Εκπληρώνουμε αυτό το στόχο με τους έμπειρους και καταρτισμένους νομικούς συμβούλους μας.

Οι Έλεγχοι

 • Τα συμβόλαια κτήσης του οικοπέδου όπου χτίζεται η οικοδομή, ή το εργολαβικό συμβόλαιο, για όλα τα προς αποπεράτωση ακίνητα.
 • Την οικοδομική άδεια και την τεχνική περιγραφή του οικοδομήματος.
 • Την σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας και τον κανονισμό λειτουργίας, εφόσον πρόκειται για πολυκατοικία.

Προσύμφωνο / Συμβόλαιο

 • Κατά την αγορά ημιτελούς οικοδομήματος θα πρέπει, πριν την υπογραφή συμβολαίων, να συγγραφεί κατάλογος υποχρεώσεων που θα επιβαρύνουν τον κατασκευαστή ή εσάς.
 • Η υπογραφή προσυμφώνου περιλαμβάνει νομικούς κινδύνους και για τα δύο μέρη, όταν συντάσσεται πρόχειρα και απρόσεχτα.
 • Διευκρινίστε την προθεσμία παράδοσης, τις ποινικέ ρήτρες σε περίπτωση καθυστέρησης, την διαδικασία πληρωμής, τον τρόπο καταβολής και τα στάδια εξόφλησης.

Τα φορολογικά ζητήματα που που μπορεί να προκύψουν με την αγορά ενός ακινήτου δεν είναι μόνο πολύπλοκα ή δυσνόητα αλλά και μπορεί να οδηγήσουν και σε σημαντική, απρόβλεπτη οικονομική επιβάρυνση ικανή να αποτελέσει αξεπέραστο εμπόδιο στην πραγματοποίηση της όποιας επενδυτικής σας επιλογής. Ο αξιόπιστος και ενημερωμένος για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις φοροτεχνικός και λογιστικός συνεργάτης μας, θα σας ενημερώσει για τις επιπτώσεις των επιλογών σας και θα σας προτείνει τις πιο συμφέρουσες εναλλακτικές λύσεις.

Φορολογικός / Λογιστικός Οδηγός

 • Αναζητήστε τα φορολογικά όρια για την απόκτηση πρώτης κατοικίας ανάλογα με την οικογενειακή σας κατάσταση.
 • Υπολογίστε τον φόρο που σας αναλογεί για την αγορά δεύτερης κατοικίας και ανακαλύψτε το κατά πόσο μπορείτε να αξιοποιήσετε το όποιο διαθέσιμο όριο για την αποφυγή φορολόγησης ή εάν εμπίπτετε στον φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας.
 • Ενημερωθείτε από τους ειδικούς μας για το όφελος από την περίπτωση γονικής παροχής, μεταβίβασης ή δωρεάς και το σε ποιον συμφέρει να την κάνετε.
 • Στην περίπτωση εταιριών είναι χρήσιμη η ανάλυση των πλεονεκτημάτων ή μειονεκτημάτων προσθήκης νέων ακινήτων στα πάγια σας, ανάλογα με τον τρόπο χρηματοδότησης.

Ασφαλιστική κάλυψη

Η πλήρης ασφαλιστική κάλυψη τόσο της περιουσίας όσο και του ιδιοκτήτη είναι μια υποχρεωτική κίνηση που κανείς αγοραστής δεν πρέπει να αμελεί. Όχι μόνο επειδή η πρόληψη είναι πάντοτε προτιμότερη της θεραπείας, αλλά κυρίως γιατί σε κάθε επενδυτική κίνηση πρώτιστος στόχος είναι ο όσο το δυνατόν μεγαλύτερος περιορισμός του ρίσκου.  

Σκοπός μας είναι να αποτελέσουμε τον σύμβουλο σας γενικότερα σε όποιο ασφαλιστικό ή επενδυτικό ζήτημα σας απασχολεί, με την συνδρομή ειδικού οικονομικού και ασφαλιστικού συμβούλου.

 • Ανακαλύψτε τις δυνατότητες καλύψεως για φθορά ή καταστροφή του ακινήτου, καθώς και ασφάλιση κλοπής των αντικειμένων αξίας που περιλαμβάνονται σε αυτό.
 • Ενημερωθείτε για την χρησιμότητα της προσωπικής ασφάλισης του ιδιοκτήτη και τις ευρύτερες δυνατότητες μετατροπής της σε επενδυτικό εργαλείο για εσάς και την οικογένεια σας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας